AtomiSign helpottaa oppilaitosten arkea!

AtomiSign-allekirjoituspalvelun avulla oppilaitos voi hoitaa kaikkien sopimusten ja pöytäkirjojen allekirjoitukset! AtomiSignia käytetään kuukausittain jo tuhansien allekirjoitusten tekemiseen, ja käyttäjämäärä mitataan kymmenissä tuhansissa.

AtomiSign noudattaa EU:n eIDAS-asetusta ja PAdES-standardia sekä käyttää EU:n komission hyväksymiä varmenteita. Lisäksi organisaatioiden on mahdollista hankkia palveluun oma EU-hyväksytty varmenne edullisesti. Standardien noudattamisen ansiosta AtomiSignilla tehdyt allekirjoitukset ovat päteviä koko EU:ssa ja myös muualla maailmassa.

Palvelu sisältää avoimet ja hyvin dokumentoidut rajapinnat, joihin asiakkaat tai kumppaniyritykset voivat rakentaa integraatioita rajoituksitta. AtomiSigniin onkin jo rakennettu integraatiot esimerkiksi M-Files- ja Dynasty-järjestelmistä. Tällöin allekirjoituskierroksen voi käynnistää ohjelmallisesti suoraan näistä järjestelmistä, ja dokumentit palautuvat automaattisesti lähtöjärjestelmäänsä kaikkien osapuolten allekirjoituksen jälkeen.

Esimerkkejä AtomiSignin käytöstä

AtomiSignin palvelumallissa koulutusorganisaatiot voivat sallia opiskelijoiden pääsyn palvelun käyttäjäksi hyvin kustannustehokkaasti. Tämä mahdollistaa muun muassa seuraavia asioita:

  • Opiskelijat (henkilökunnan lisäksi) voivat käynnistää opintojen suorittamiseen liittyvien sopimusten allekirjoituskierrokset kuten:
     – Opinnäytetyösopimus
     – Harjoittelusopimukset
     – Oppisopimukset
  • Opiskelijat voivat käyttää palvelua koko opintojen ajan missä tahansa opintoihin liittyvissä projekteissa

Kaikki allekirjoitukset yhden kokonaisuuden avulla

Koulutusorganisaatio voi hoitaa kaikki sähköiset allekirjoitukset yhdellä järjestelmäkokonaisuudella! Atomi Educationin ja AtomiSignin yhdessä muodostamalla Atomi-palvelukokonaisuudella hoituvat sekä oppilaitoksen ydintoiminnan vaatimat todistusallekirjoitukset että sopimusten ja pöytäkirjojen allekirjoitukset yhdellä ja samalla EU:n hyväksymällä varmenteella.

Haluatko kuulla tarkemmin kaiken kattavasta allekirjoituspalvelusta? Kerromme mielellämme lisää Atomi-palvelukokonaisuudesta.

Kiinnostaako AtomiSign?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.